Plakát

KözJóTett 3.

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg a KözJóTettet, s a rendezvénysorozat ezúttal is rendkívül sikeresen zajlott le. Nagy öröm volt számunkra, hogy két héten keresztül együtt önkénteskedhettünk Veletek! A Közjótett 3. alatt 31 önkéntes akció során 220 hallgató 420 részvételt produkált. Reméljük, sokan vagytok, akik kedvet kaptak, hogy ezután rendszeresen is részt vegyetek a programjainkon! Erre lehetőséget kínál kilenc tematikus önkéntes csoportunk, melyekhez bármikor szabadon csatlakozhatok. A hagyományosan nagy népszerűségnek örvendő éjszakai csomagosztás, a kórházi, a gyermekotthonos, valamint az állatmenhelyen megvalósuló önkéntes programjaink mellett olyan, új elemekkel próbáltuk színesíteni a programkínálatot mint az Oltalom Kulturális Kör hajléktalanokból álló zenekarának koncertje, a Baltazár színház előadása, vagy éppen a farkassétáltatás.

Bár a KözJóTettnek ez már a harmadik felvonása volt, most először szerveztük meg a programsorozatot az őszi szemeszter során. Azonban továbbra sem lassítunk, hiszen áprilisban már a KözJóTett 4. érkezik, és még több vadonatúj programmal várunk Benneteket! S hogy addig se maradjatok önkéntes programok híján, keressétek az említett tematikus önkéntes csoportjainkat!

Végezetül hadd mondjunk köszönetet mindenkinek, aki tevőlegesen részt vett a KözJóTett 3. sikerében! Köszönjük nektek, kedves résztvevők, köszönjük az egyetemi, a vállalati és a civil partnereinknek, különösen támogatónknak, az E.ON-nak és köszönjük minden HaKöSz-tagnak, hiszen nélkülük, az ő lelkesedésük és áldozatos munkájuk nélkül nem sikerülhetett volna ilyen remek KözJóTettet szerveznünk megint, ezúttal rekordidő alatt. Büszkén mondhatjuk, hogy a valaha volt legjobb HaKöSzös csapat munkálkodott a KözJóTett 3. sikere érdekében! Gratulálunk és köszönjük Nektek!

A programfüzet letölthető innen.

Fényképek: Galéria