HaKöSz bevonótábor – 2015. november 6-8.

HaKöSz bevonó – november 6-8. Ahogy Böröcz Anna, egyik legújabb tagunk látja:

Kígyózó sorokban állnak a fiatalok, mikor odaérek – késve a munka miatt, rohanás közepette -, a buszhoz, ami aztán HaKöSzösöktől túlcsordulva, végül egész hamar elvitt minket Szentendrére. Én magam kíváncsian és lelkesen vártam a hétvégét, ez az energia szerencsére kitartott, sőt, új és sokszoros lendületet vett, mire véget ért a tábor.

A berendezkedés után a hétvége legkeményebb (névtanulós) feladatán túlesve hamar feloldódtunk, és megalapozva a másnapi munkát, igazán jó buli kerekedett. A szombat ötleteléssel, intenzív kreatív munkával telt, szuper volt ennyi értékes, sokszínű, sokféle emberrel, de mégis közösen, egy közös ügy érdekében dolgozni. Inspiráló és produktív órák voltak. Még ezek után is maradt annyi szusz a társaságban, hogy egy pörgős versengésen túlesve – ki-ki megtalálva saját kis csapatát -, hajnalig jól érezzük magunkat.

A hétvége alatt sikerült ismerkedni, nagyokat beszélgetni, dolgozni és szórakozni egyaránt, és azt hiszem, a többi újonc nevében is mondhatom, hogy egy inspiráló, fantasztikus közösség részévé válhatunk-válhattunk, és egyikünk sem bánta meg a jelentkezést.
Köszönjük a profi szervezést, törődést, lelkesedést, amivel megmutattátok nekünk, mennyire megéri HaKöSzösnek lenni!