Szia, Döme, mesélj magadról kérlek!

Sziasztok! Bányai Edömér vagyok, de az egyszerűség kedvéért csak Dömének hívnak. Végzős vagyok a Budapesti Corvinus Egyetem számvitel mesterszakán (egyszer csak elvégzem). 2015 óta pedig a Hakösz pénztárosa is én vagyok.
Nagy Forma 1 rajongóként szabadidőm javarészét ezen sportág követésének szentelem, de szakítok időt a Hakösz számára is.
Amikor az időm (vagy az időjárás) engedi, akkor kerékpározom.

Anno miért csatlakoztál, bejött e számításod?

Már első egyetemista évemben találkoztam a Hakösszel, a kutyasétáltatós KJT programon vettem részt. Később Tündinek hála kerültem közelebbi viszonyba a szervezettel. Ugyanis szerettem volna önkénteskedni szervezettebb formában. Ennyi év távlatából visszatekintve nem döntöttem rosszul. Rendes, jófej embereket ismerhettem meg, és még remélem fogok is.

Miért a gazdasági divíziót választottad, és milyen volt anno elnökként?

A számvitel miatt adta magát a gazdasági divízió. A döntést megkönnyítette, hogy a másik kettőben nem igazán tudtam volna magam elképzelni.
A divízió vezetőjének lenni érdekes kihívás volt. Azonban csak azt erősítette meg, amit korábban is sejtettem: nem én vagyok az ideális vezető. Sajnos így ez az év (ilyen szempontból) nem volt igazán sikeres.

Miket csináltál novemberben?

Hát elég sok minden volt. Számtalan eseményen vettem részt és még ezeken kívül sok tenni valóm is volt. Szerencsére a Haköszösökkel is tudtam találkozni. Voltam Haköszombaton, társasoztam a CDFŰ-ben (a dartsot inkább nem említem 😀 ). Részt vettem a Hakösz jövőjéről szóló közgyűlésen, valamint meghallgattam, hová is kerülnek az adóforintjaink. Tehát összességében mozgalmas november volt.

Mik a jövőbeni terveid?

Hát számtalan terv van a jövőre nézve. Ahogyan az elején is írtam, jó lenne már befejezni az Egyetemet, persze diplomával.
Hakösz szinten szeretnék jobban részese lenni a projektek életének, elsősorban a mostani TNT-ben. Emellett persze továbbra is pénztáros szeretnék maradni.