Plakát

KözJóTett 9. – Húzz egy lapot, adj egy esélyt!

Újra eljött a KözJóTett ideje − szeptember 25 és október 2 között − immáron kilencedik alkalommal, ahol programok széles választéka várta az érdeklődőket!

Társadalmi felelősségünk idei szlogene: „Húzz egy lapot, adj egy esélyt!”

Az önkéntes tevékenységeink segítséget nyújthattak a társadalom valamilyen okból rászoruló rétegének. A HaKöSz egyik legnépszerűbb programja között szerepelt az állatmenhelyek látogatása. Ezen túl az idősek otthonába, a gyermekotthonban való önkénteskedés további szerves részét képezte a diákszervezetünknek. Kiemelten foglalkoztunk a hajléktalanüggyel és a környezetvédelem kérdésével is.

Az idei programlistát további fenntartható programokkal színesítettük. A résztvevőknek lehetőségük nyílt arra, hogy kávékapszulából egyedi, újrahasznosított ékszereket készítsenek. A „zöldszappan” készítés fortélyai című rendezvényen az érdeklődők elsajátíthatták azt a technikát, amellyel hagyományos módon, természetes anyagokból egyszerűen, gyorsan és olcsón lehet szappant készíteni.

Az Érzékenyítő Terefere irodalmi felolvasós-beszélgetős estén a különböző fogyatékkal élő embertársainkkal kötetlen beszélgetés keretében ismerhettük meg egymást.

Célunk, itt is az volt, hogy népszerűsítsük és megszerettessük az önkéntességet a hazai felsőoktatásban tanulók minél szélesebb rétegével.

Találkozzunk jövőre is, mert itt a helyed! Ne habozz, gyere, várunk, jelentkezz!