Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43

Miért kérjük az adó 1%-odat?

A Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesülete legfőképp egyetemista tagjainak, az ő idejüknek és energiájuknak köszönheti aktív működését. Ugyanakkor bármennyi energiánk és időnk legyen, nekünk is szükségünk van anyagi forrásra, hogy fenntartsuk a szervezetet és projektjeinket sikerre vihessük.

Ennek egyik módja az, ha Te felajánlod számunkra a személyi jövedelemadód 1 százalékát. Mi mindössze ennyit kérünk, minden mást megteszünk!

Fel tudom egyáltalán ajánlani?

A személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélyét bocsátottak ki a számára.

Diákszövetkezeteken keresztül szerzett jövedelem is ugyanúgy számít, ha akár csak egy napot is dolgoztál a tavalyi évben, már van mit felajánlanod a számunkra.

Hogyan ajánlhatom fel?

A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a HaKöSz adószámát (18028960-1-43), illetve lehetőséged van arra, hogy megad számunkra az elérhetőséged, így tudunk arról tájékoztatni, hogy mire használtuk fel a felajánlásod.

Ha szeretnéd elolvasni NAV hivatalos tájékoztatóját is, kattints ide és

Ha kérdésed van, keress minket bátran.

Hova kerül az adó 1%-od és mire használjuk, nyomon követheted hírlevelünkön keresztül, facebook oldalunkon és blogunkon! 😉

Itt pedig elolvashatod a tavalyi évünk hivatalos összegzését: Éves beszámoló (2015)