1_promo

Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43

Kezdetek óta nélkülözhetetlen támogatója a szervezet működésének a Gazdasági Divízió. Előző év végén erős csapat alakult, akik 2016 során arra törekednek, hogy az egység tevékenysége minél hatékonyabban és eredményesebben működjön.

A Divízió tevékenysége három pilléren nyugszik.

Egyrészt magában foglal mindenféle pénzügyekkel kapcsolatos feladatot. Teljes körű felelőse a tagdíjak koordinációjának, a támogatások és adományok kezelésének, a számlázásnak, valamint szorosan együttműködik a Marketing és Kommunikáció Divízióval a személyi jövedelemadó 1%-os kampányának munkájában.

Pályázatfigyelőink révén keressük a lehetőséget pénzügyi hátterünk, eszközeink körének bővítésére. A csapatot ezen a téren Andi, Juli, Petra és Tündi erősíti.

A vállalati kapcsolatok kiépítése, fenntartása és fejlesztése kiemelt feladatunk. Az ezzel foglalkozó csapat tagjai: Andi, Bandi és Gergő.

Továbbá a divízió feladatai közé tartozik a tagok motiválására és teljesítményeinek elismerésére kialakított rendszer kezelése, fejlesztése és karbantartása – 2016 februárjában vezettük be az aktivitás alapú jutalmazó rendszerünket, amit mi csak HAPCI-nak hívunk. A rendszer kialakításáért, működtetésért Döme a felelős.