Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43

Tevékenységünk

A HaKöSz HR Divíziója a klasszikus HR tevékenységen kívül számos részterület feladatait is végzi. Főként szervezetünk emberi erőforrásának, lelkes tagjainknak a koordinálásában tevékenykedik, valamint szervezési feladatokat végez.

Jelenlegi csapatunk még csak most bontogatja szárnyait, hiszen számos új taggal kiegészülve vágtunk neki a 2017-es évnek a HR Divízió keretein belül. Ennek előzménye volt az ősszel lebonyolított, és rendkívül sikeres tagfelvétel. Legfontosabb feladatunk az időszakos tagfelvételek meghirdetése, a felvételiztetés, különböző bevonó programok rendezése, bevonó tábor szervezése. Miután HR-es szakterületen tevékenykedő tagok is segítik munkánkat, igyekszünk a lehető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel kiválasztani új tagjainkat a jelöltek közül.

Év közben sem tétlenkedünk, hisz számos más feladata is van a HR Divíziónak. Elengedhetetlen elem a tagság motiválása, összefogása, az esetleges lemorzsolódások okának és körülményeinek feltárása, orvoslása, általunk eszközölhető megelőzése a jövőre nézve.

Ezt csapatépítő programok megszervezésével igyekszünk megvalósítani és támogatni. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy projektjeinkben szeparáltan tevékenykedő tagjaink közös programok keretében megismerhessék egymás munkáját, céljait, és egymást is.

Minden hónapban megrendezésre kerül a HaKöSzombat nevű programunk, mely koordinálásában Lilla és Mendi segít. Ezeken a szombatokon stratégiatervezés, divíziós operatív teendők, a tagságot érintő fontos események megbeszélése, valamint projektmunka zajlik. A közös ebéd nagyon jó csapatépítő erővel bír, alkalomadtán pedig fotózásokat is szoktunk tartani.

Egyik legnagyobb, nyilvános programsorozatunk a KözJóTett, mely szervezésében mi is részt veszünk, karöltve a másik két divízió tagjaival. Ez az együttes munka nemcsak a belső együttműködésünket, összekovácsolódásunkat segíti, hanem remek lehetőség arra, hogy a vállalkozó kedvű külső résztvevők is belekóstoljanak az önkénteskedésbe. Fontos szerepe van ennek szervezetünk és tevékenységünk szélesebb körű megismertetésében, mely elengedhetetlen a fennmaradáshoz, bővüléshez.

2016-os jubileumi KözJóTettünk programjai: http://www.hakosz.hu/a-x-kozjotett-programjai/

A HR Divízió tagjai rengeteget fejlődnek a közös munka során, sok emberi és szakmai tapasztalattal gazdagodnak, többek közt kreativitás, kommunikáció, szervezés terén.

Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a csupa értékes, sokszínű és sokféle ember alkotta igazi közösségnek a munkáját segíthetjük, és olyan célokért dolgozunk együtt, amelyek nemcsak a környezetünk, hanem saját magunk fejlődését is elősegítik.