Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43

A KözJóTett-ről

Mi, a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesület tagjai naponta szembesülünk azzal, hogy számunkra apróságoknak tűnő cselekedetekkel hogyan lehet mások arcára mosolyt csalni. A különböző projektek mellett a HaKöSz legfigyelemreméltóbb pillanatai a rendszeresen megrendezésre kerülő KözJóTett rendezvénysorozathoz köthetőek, ahol a különböző társadalmi ügyért való munkálkodás révén olyan tapasztalatokat szerezhetünk Mi és a hallgatótársaink is, amelyeket a későbbi munkában sikerrel kamatoztathatunk. Hiszen önzetlen és jószívű segítőkre, valamint felelős és a közösséggel szolidáris állampolgárokra valóban szükség van.

A KözJóTett programjai során önkénteseink néhány órára a társadalom valamely, rajtuk kívül álló okból hiányt szenvedő tagjaira fordíthatják figyelmüket, s belekóstolhatnak olyan tevékenységekbe, melyek talán eltérnek a mindennapok megszokott rendjétől. A vállalkozó kedvűeknek lehetőségük nyílik többek között kórházban segíteni, menhelyi kutyákat sétáltatni, hajléktalanok számára ételt osztani, különböző zöld programokon részt venni, vagy éppen kipróbálni magukat kerekesszékes kosarasként.

Miért nem tekinted meg az eddigi KözJóTettek történéseit, amit összegyűjtöttünk számodra? Még az is lehet, hogy kedvet kapsz és legközelebb részese leszel az össznépi jó-cselekvésnek.

Kattints a plakátokra, tégy egy próbát! 😉

A KözJóTett Története