Hitvallásunk

Hisszük, hogy azok a nagyszerű dolgok, amiket HaKöSz-ös bajtársaink véghezvisznek a projektek során, megérdemelnek egy kis figyelmet. Ha ezáltal röpke mosolyt csalhatunk az emberek arcára, elgondolkodtathatjuk őket néhány másodpercre a monitor előtt és felnyithatjuk a szemüket egy pillanatra, hogy a (rém)híradókban elhangzottakon túl is létezik világ, már megérte.

Így talán egyre többen leszünk, akik nem csak elvenni, de visszaadni is akarnak a környezetünknek. Egy kicsit jobban becsüljük egymást és nem csak rosszat vesszük észre, hanem a körülöttünk lévő jót is – mindez csak attól függ, hogyan tekintünk a világra.

Mozaik

Így írunk mi… avagy hogyan gyűjtöttük össze a bemutatkozásokat! 🙂

Még a HaKöSz hősidejében több Divízió is működött, azonban az évek során egyes Divíziók elbuktak, más Divíziók pedig felemelkedtek. Nincs tanúja a pillanatnak, amikor a Marketing Divízió és a Kommunikáció Divízió úgy döntött, hogy fennmaradásuk érdekében egyesülnek, de ez bizonyosan megtörtént – így jött létre a Marketing és Kommunikáció Divízió, amelynek része a marketingkommunikáció is.

Mint ahogy van Kommunikáció és médiatudomány, illetve Kereskedelem és marketing szak, úgy létezünk mi is, kéz a kézben, a csalóka név ellenére mindkét területet képviselve.

Itt láthatod csapatunk picinyke részét 2016 első HaKöSzombatján!

Miután az elnevezésünk körüli zavart tisztáztuk, mélyedjünk el kicsit abban, hogy mit is csinálunk évközben. 😉

Tevékenységünk

Még csak most kezdődött a 2016-os év, de máris rengeteg dolgunk akadt – készítettünk egy belső kampányt annak érdekében, hogy a tagjaink frissítsék a bemutatkozásukat, aminek dizájnját Mónika készítette, aki szintén jelentős szerepet vállalt abba, hogy megújult a honlapunk.

A YouTube csatornánk felelőse is Mónika, de van felelőse a Facebook oldalunknak (Attila), a LinkedIn profilunknak (András) és az Instragram felületünknek (Viola) is – régi és új kommunikációs csatornáinkat tudatosabban és aktívabban fogjuk használni a közeljövőben!

Viszont ebben a témában a legnagyobb dobásunk a hamarosan induló blogunk lesz, amelynek köszönhetően nem csak az egyetemi közeget, de a lakosság jelentős részét elérhetjük.

Rovatvezetőink:

Van hírlevelünk, amit Hajni szerkeszt, és a Budapesti Corvinus Egyetemen megtalálható a paravánunk is, amit idén Dóri készített. Vannak, akik inkább fényképeket csinálnak (Kata, Kriszti, Nándi), és vannak, akik videókat vágnak szívesebben (Dani, Melinda), a lényeg, hogy mindenkinek megvan a maga szerepe és itt kamatoztathatja a tudását és tovább fejlesztheti a képességeit.

Folyton pörgünk, rengeteg ötletünk van; a következő nagy kihívás az adók 1 százalékáért folyó küzdelem lesz. Érdemes visszapillantani a közeljövőben erre az oldalra, a legklasszabb dolgainkról itt beszámolunk.

Addig is…

…üdvözletünket küldjük az Évindító Divízió-találkozóról! 😉

1_promo

Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43