Hitvallásunk

Hisszük, hogy azok a nagyszerű dolgok, amiket HaKöSz-ös bajtársaink véghezvisznek a projektek során, megérdemelnek egy kis figyelmet. Ha ezáltal röpke mosolyt csalhatunk az emberek arcára, elgondolkodtathatjuk őket néhány másodpercre a monitor előtt és felnyithatjuk a szemüket egy pillanatra, hogy a (rém)híradókban elhangzottakon túl is létezik világ, már megérte.

Így talán egyre többen leszünk, akik nem csak elvenni, de visszaadni is akarnak a környezetünknek. Egy kicsit jobban becsüljük egymást és nem csak rosszat vesszük észre, hanem a körülöttünk lévő jót is – mindez csak attól függ, hogyan tekintünk a világra.

Mozaik

Így írunk mi… avagy hogyan gyűjtöttük össze a bemutatkozásokat! 🙂

Még a HaKöSz hősidejében több Divízió is működött, azonban az évek során egyes Divíziók elbuktak, más Divíziók pedig felemelkedtek. Nincs tanúja a pillanatnak, amikor a Marketing Divízió és a Kommunikáció Divízió úgy döntött, hogy fennmaradásuk érdekében egyesülnek, de ez bizonyosan megtörtént – így jött létre a Marketing és Kommunikáció Divízió, amelynek része a marketingkommunikáció is.

Mint ahogy van Kommunikáció és médiatudomány, illetve Kereskedelem és marketing szak, úgy létezünk mi is, kéz a kézben, a csalóka név ellenére mindkét területet képviselve.

A Marketing és kommunikáció divíziónak minden évben rengeteg dolga akadt – ez a divízió felel a belső-és külső kampányokért annak érdekében, hogy a tagjaink frissítsék a bemutatkozásukat, aminek dizájnját Mónika készítette, aki szintén jelentős szerepet vállalt abba, hogy megújult a honlapunk még 2016-ban, amit azóta szépítgetünk folyamatosan.

A honlap mellett legfontosabb kommunikációs felületün a facebook, de van YouTube csatornánk, LinkedIn profilunk és az Instragramon is követhettek akár minket – igyekszónk régi és új kommunikációs csatornáinkat tudatosabban és aktívabban használni, de ez nagyban függ a divízió adott évi fókuszától.

Viszont ebben a témában a legnagyobb dobásunk a blogunk, amelynek köszönhetően igyekszünk betekintést adni a tevékenységünkbe:

Rovatvezetőink:

Van hírlevelünk, amit Hajni szerkeszt, és a Budapesti Corvinus Egyetemen megtalálható a paravánunk is, amit rendszeresen frissítünk. Tagjaink között vannak, akik inkább fényképeket csinálnak, és vannak, akik videókat vágnak szívesebben, de a lényeg, hogy mindenkinek megvan a maga szerepe és itt kamatoztathatja a tudását és tovább fejlesztheti a képességeit.

Folyton pörgünk, rengeteg ötletünk van: minden évben nagy kihívás az adók 1 százalékáért folyó küzdelem. Érdemes blogunkra is kattintani, ahol legklasszabb dolgainkról itt beszámolunk.

Addig is…reméljük tagunk leszel 🙂

Mi, a HaKöSz tagjai, mindig 100%-on pörgünk - Veled együtt a 120%-ra is képesek lehetünk!

Adószám:

18028960-1-43