Időszak:  2017.09.14 – 2017.10.14. 23:55

A tagfelvételünk menete:

0. Gyere el infóestünk valamelyikére!

1. Töltsd le a jelentkezési lap sablont! (Klikkelj a “Jelentkezem!” gombra!)

2. Töltsd ki, és küldd el a hakosz.hr@gmail.com címre!

3. Vegyél részt egy KözJóTett eseményen, mint bevonó programon! Részletekért kövess minket a facebookon kattints!

4. Gyere el egy személyes elbeszélgetésre, “interjúra”!

5. Vegyél részt a bevonó táborunkban (november 10-12)!

Ha bármi kérdésed van bátran írj a hakosz.hr@gmail.com címre!

Üdvözlettel: a HaKöSz csapata

Szeretnél a tanuláson és a bulikon túl többet kihozni egyetemi éveidből? Szeretnél nyomot hagyni és változást elérni környezetedben? Válaszd a HaKöSz-t!

Mi, a HaKöSz tagjai, fő célként tűztük ki, hogy az egyetemi hallgatóságot közelebb hozzuk a társadalom gondjaihoz, hogy segítsük a jövő döntéshozóit felelős állampolgárokká nevelni, hogy fokozzuk az egyetemek szerepét környezetünk problémáinak orvoslásában. A HaKöSz egy projektszervezet, a projektek (Érzékenyítő, Gyönyörű Öregkor, Impulzus, MeGyek, NagyTesók, Természetbarát & Tudatos) segítségével lehetőséget biztosítunk tagjaink számára, hogy az egyetemi évek alatt megszerzett tudást a gyakorlatban is kamatoztatni tudják.

Szervezetünk zászlóshajója a MeGyek projekt, aminek részeként egyetemista korú fiatalokat toborzunk a gyermekotthonok lakói mellé, akik hetente legalább egyszer meglátogatják mentoráltjaikat, segítik iskolai tanulmányaikat és személyes fejlődésüket.

Az évente megrendezett KözJóTett programsorozatunk alkalmat ad az érdeklődők számára, hogy önkéntesként néhány órára a társadalom hiányt szenvedő tagjaira fordítsák figyelmüket, s belekóstoljanak olyan tevékenységekbe, melyek eltérnek a mindennapok megszokott rendjétől, például lehetőségük van menhelyi kutyákat sétáltatni, hajléktalanok számára ételt osztani, zöld programokon részt venni, vagy éppen kipróbálni magukat vak fociban. Idén ősszel Téged is várunk a programjainkon!

Az önkéntesség révén fejlesztheted saját készségeidet is: egy társadalmi ügyért való munkálkodás, egy projekt megvalósítása, gyakorlat HR, Gazdasági vagy Marketing- és Kommunikáció Divízióinkban olyan tapasztalatot jelenthet számodra, mely megkönnyítheti, hogy a későbbiekben sikereket érj el a munka világában.

Nálunk akár saját projekt ötletedet is megvalósíthatod!!!

Gyere hozzánk és tegyük együtt jobbá a világot!!!

Itt nem csak egy befogadó közösségre, leendő barátokra, hanem szakmai kapcsolatokra is lelhetsz – látogass el a KözJóTett során az egyik bevonó programunkra, figyeld a híreket és jelentkezz!