Időszak:  2018. tavaszi félév

A tagfelvételünk menete:

Hozzánk bármikor jelentkezhetsz az év során és bekerülhetsz projektjeinkbe!

  1. Gyere el infóestünk valamelyikére!
  2. Töltsd le a jelentkezési lap sablont! (Klikkelj a “Jelentkezem!” gombra!)
  3. Töltsd ki, és küldd el a hakosz.hr@gmail.com címre, utána felvesszük Veled a kapcsolatot egy személyes találkozó egyeztetése miatt.
  4. Vegyél részt nyílt programjainkon a félév során!

Ha bármi kérdésed van bátran írj a hakosz.hr@gmail.com címre!

Üdvözlettel: a HaKöSz csapata

Szeretnél a tanuláson és a bulikon túl többet kihozni egyetemi éveidből? Szeretnél nyomot hagyni és változást elérni környezetedben? Válaszd a HaKöSz-t!

Mi, a HaKöSz tagjai, fő célként tűztük ki, hogy az egyetemi hallgatóságot közelebb hozzuk a társadalom gondjaihoz, hogy segítsük a jövő döntéshozóit felelős állampolgárokká nevelni, hogy fokozzuk az egyetemek szerepét környezetünk problémáinak orvoslásában. A HaKöSz egy projektszervezet, a projektek (Gyönyörű Öregkor, Impulzus, MeGyek,  Természetbarát & Tudatos) segítségével lehetőséget biztosítunk tagjaink számára, hogy az egyetemi évek alatt megszerzett tudást a gyakorlatban is kamatoztatni tudják.

Szervezetünk zászlóshajója a MeGyek projekt, aminek részeként egyetemista korú fiatalokat toborzunk a gyermekotthonok lakói mellé, akik hetente legalább egyszer meglátogatják mentoráltjaikat, segítik iskolai tanulmányaikat és személyes fejlődésüket.

Az évente megrendezett KözJóTett programsorozatunk alkalmat ad az érdeklődők számára, hogy önkéntesként néhány órára a társadalom hiányt szenvedő tagjaira fordítsák figyelmüket, s belekóstoljanak olyan tevékenységekbe, melyek eltérnek a mindennapok megszokott rendjétől, például lehetőségük van menhelyi kutyákat sétáltatni, hajléktalanok számára ételt osztani, zöld programokon részt venni, vagy éppen kipróbálni magukat vak fociban. Idén ősszel Téged is várunk a programjainkon!

Az önkéntesség révén fejlesztheted saját készségeidet is: egy társadalmi ügyért való munkálkodás, egy projekt megvalósítása, gyakorlat HR, Gazdasági vagy Marketing- és Kommunikáció Divízióinkban olyan tapasztalatot jelenthet számodra, mely megkönnyítheti, hogy a későbbiekben sikereket érj el a munka világában.

Nálunk akár saját projekt ötletedet is megvalósíthatod!!!

Gyere hozzánk és tegyük együtt jobbá a világot!!!

Itt nem csak egy befogadó közösségre, leendő barátokra, hanem szakmai kapcsolatokra is lelhetsz – gyere el a félév során nyílt programjainkra, figyeld a híreinket facebookon és jelentkezz!