Board

arrow

Kurbel Andrea

Elnök
close
Bemutatkozás:
Andi vagyok, a Corvinus logisztikai menedzsment mesterszakos hallgatója. HaKöSz-höz azért csatlakoztam, mert szeretném értékesen eltölteni az egyetemi éveimet, és hiszek abban, hogy együtt sokat tudunk tenni a környezetünk jobbá tételéért. Önkéntes pályafutásomat a Magyar Ifjúsági Vöröskeresztnél kezdtem, ahol sokat foglalkoztam elsősegéllyel, katasztrófavédelemmel és gyerekekkel. HaKöSz-ben a TnT projekt tagja vagyok, ahol a szelektív hulladékgyűjtés megreformálásán és az "ökobarkácsolás" népszerűsítésén dolgozom. Szabadidőben szeretek fényképezni, olvasni, kreatívkodni, utazni és persze önkénteskedni. 🙂  
arrow

Papp Sibbolet

HR elnök
close
Bemutatkozás:
Sziasztok! Sibbi vagyok a Természetbarát & Tudatosság projekt és a HR divízió lelkes tagja. A HaKöSz-höz 2015-ben csatlakoztam, mert már régóta szerettem volna kipróbálni az önkéntességet  és nagyon megörültem, amikor rátaláltam erre az egyetemistákból,fiatalokból álló pörgős csapatra. A barátságos fogadtatás, izgalmas programok és kitűzött célok után nem volt kérdés, hogy maradok. A HaKöSz lehetőséget ad, hogy segíts a rászorulókon, tudatosabban éld az életed, nagyon sok területen fejlődhetsz és új embereket ismerhetsz meg, akikkel jó együtt dolgozni. 
arrow

Földvári Gábor

Gazdasági elnök
close
Bemutatkozás:
Gábor vagyok, pénzügy és számvitel szakos hallgató a Corvinuson, és a MeGyek Business csapatának tagja. A HaKöSzbe azért jelentkeztem, mert szerettem volna visszaadni valamennyit abból, amit én kaptam az emberektől. Megfontolt, komoly ember vagyok, nem ismerem a viccet, megvetem az alkoholt és a társasági életet, de imádom az amerikai focit és 3500-ig pörgetni a motort.
arrow

Kanizsai Judit Lilla

Marketing-kommunikációs elnök
close
Bemutatkozás:
"Magad legyél a változás, amelyet a világban látni szeretnél!" Gandhi idézetére ugyan nemrég bukkantam rá, de teljes mértékben azonosulni tudok vele. Hasonló megfontolásból csatlakoztam a HaKöSz-höz még 2014-ben. Már régóta foglalkoztatott az önkéntesség gondolata, a segíteni akarás. Egy kedves barátnőm, Netti mesélt először a szervezetről és lelkesedése arra sarkallt, hogy én is elkötelezzem magam a rendszeres önkéntes projektek mellett. Elsősorban a MeGyek mentorprogramban veszek részt, illetve ennek marketinggel és kommunikációval foglalkozó csapatát erősítem!

Projektvezetők

arrow

Gódor Benjámin

Gyönyörű Öregkor
close
Bemutatkozás
Céljaimat a HaKöSz lendíti előre: vezetői készség fejlesztése, kapcsolatok kiépítése, új és innovatív tervek megalkotása. Az Idősügyi GyÖK projekt vezetésével nagy fába vágtam a fejszémet, de hiszem, hogy a megalakult csapattal képesek vagyunk irányítani egy rázós projektet, megismerni minden hozzánk közel álló személyt és valóra váltani a legtöbb elképzelésünket. Itt minderre lehetőség nyílik, és ha bármiben elakadsz, mi készségesen segítünk. Együtt semmi sem lehetetlen. (Kivéve bérbe adni ezt a felületet. Az lehetetlen és nem ildomos.)
arrow

Révész Hajnalka

Impulzus
close
Bemutatkozás
A vegánsággal és az ipari állattartás problémáival itt, a HaKöszben ismerkedtem meg. Ez a problémakör felnyitotta a szemem, s ráeszméltem, hogy én magam is sokat tehetek Földünkért. Projektvezetőként szeretném, ha a jó példa minél több emberhez eljutna, mert a világ jövője mindannyiunk felelőssége.
arrow

Veronika Böröndy

Természetbarát & Tudatos
close
Bemutatkozás
arrow

Nagy Janka

MeGyeK
close
Bemutatkozás
Janka vagyok, újdonsült HaKöSz-tag. Nagyon szeretem a csendet és a friss illatokat, legyen az virág vagy az éppen lefőtt kávé illata. Szeretek nevetni, ugrálni és sírni örömömben, szeretek új dolgokat kipróbálni. Viszont rühellem a macskákat és azt, hogy ha lassan tötyögnek előttem az emberek. Leendő gyermek- és fejlesztő pszichológusként örömmel veszek részt a MeGyek Mentorprogramban; a HR-divízió tagjaként pedig igyekszem, hogy minél többet adjak a csapat munkájához. Izgatottan és bizakodva várom, hogy mi lesz velem a HaKöSz sokszínű, kreatív társaságában, ahol nagy tervek megvalósítására törekszünk.

Tagság

arrow

Balázs Anita

close
Bemutatkozás:
Balázs Anita vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi gazdálkodás szakos másodéves hallgatója. Szabadidőmben legszívesebben sportolok, kirándulok a kutyámmal vagy egyszerűen csak a barátaimmal vagyok. Ezen felül szeretek jókat enni, filmet nézni, zenét hallgatni. A későbbiekben pedig szeretnék sokat utazni, mivel érdekesnek tartom más kultúrák megismerését is. 2016-ban csatlakoztam a HaKösz-höz jelenleg a MeGyek projekt tagja vagyok. Izgatottan várom a közös munkát, biztos vagyok benne, hogy a mentorprogramnak köszönhetően rendkívül sok élménnyel fogok gazdagodni az évek során, amelyekből sokat tanulhatok majd.
arrow

Barnabás Helga

close
Bemutatkozás:
Barnabás Helga vagyok, pszichológushallgató a Pázmányon. A HaKöSz számomra egy csodás, lelkes és szolgálatkész közösséget jelent, ahol önmagam lehetek, és kibontakoztathatom a kreativitásom. Szerencsésnek érzem magam, hogy a csapat tagja lehetek, és tehetek valamit embertársaimért. A MeGyek mentorprogramban való részvétel külön öröm számomra, hiszen itt gyerekekkel foglalkozhatok, ami az egyik legkedvesebb dolog az életemben. Szabadidőmben az egyetem mellett a családommal és a barátaimmal töltöm szívesen az időt, olvasok, zenélek.
arrow

Bányai Edömér

close
Bemutatkozás:
arrow

Fülöp Zoltán

close
Bemutatkozás:
Alapszakon, a Corvinus gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szakán végeztem. Itt sikerült több tárgy keretein belül közelebbről megismerkednem a természettel, a fenntarthatósággal, melyek az óta is fontos részét képezik érdeklődési körömnek. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, így az alapszakot követően vállalkozásfejlesztés mesterszakon tanultam tovább, mely során tovább szélesítem látókörömet.Szabadidőmben szeretek új embereket megismerni, új dolgokat tanulni és kipróbálni magam különböző területeken. A HaKöSzhöz is részben az említettek miatt csatlakoztam, itt lehetőségem nyílt sok hasonló gondolkodású, lelkes embert megismerni. Jelenleg a szervezet Természetbarát & Tudatos projekt (TNT) tagja vagyok emellett a gazdasági és a HR divízió munkáját is igyekszem segíteni maradék időben. Úgy gondolom, hogy a szervezet akkor tud igazán hatékonyan működni, ha a tagok jól ismerik egymást és barátságok is kialakulnak, ezért igyekszem minél több közösségépítő programot szervezni a HaKöSztagok számára.
arrow

Hajnal Mátyás

close
Bemutatkozás:
Matyi vagyok, budapesti egyetemista. Szabadidőmben alszom, zenét hallgatok, sorozatokat nézek, barátaimmal ütöm el az időt. Imádom a kutyám és a macskám. Szeretem magam más-más emberekkel körbevenni, megismerni őket, megérteni, ők hogy látják a világot. Régóta keresek egy olyan szervezetet, ahol segíthetek másoknak, tapasztalatot szerezhetek és mindezt egy lelkes, kedves emberekből álló csapattal tehetem meg. Úgy hiszem a HaKöSz tökéletes választás volt, és kíváncsian nézek előre, hogy vajon még mit fogok kapni a szervezettől.
arrow

Illés Anett

close
Bemutatkozás:
Illés Anett vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, kereskedelem és marketing szakon. Ez idő alatt a legjobb, ami velem történt, hogy megismertem a HaKöSz-t! A HaKöSz-szel a KözJóTett 6. alatt ismerkedtem meg egy a budaörsi állatmenhelyre szervezett kutyasétáltatás során. Egyből magával ragadott a tagok lelkesedése, a diákszervezet programjai, illetve céljai, és rögtön utána, 2012. decemberében csatlakoztam a HaKöSz-höz, azon belül is az állatvédelmi, valamint a marketing-kommunikációs divízióhoz. Utóbbira azért esett választásom, mert fontosnak tartom a társadalmi problémákra való figyelemfelhívást és a hallgatók bevonását a különböző projektekbe, melyeknek köszönhetően felelősebbekké válhatnak. Egy évig marketing-kommunikációs alelnökként tevékenykedtem, mostanában pedig már inkább csak dínóként igyekszem támogatni a tagok munkáját. Rengeteget adott nekem a HaKöSz ezidáig, nyitottabb lettem a társadalmi problémákra és megfelelő keretet biztosít céljaim eléréséhez, mindezt ráadásul egy szuper csapatban! 🙂
arrow

Juhász Réka

close
Bemutatkozás:
Réka vagyok, a Corvinus emberi erőforrások szakjára járok. Azért csatlakoztam a HaKöSzhöz, mert a tanulmányaim alatt szerettem volna valami hasznosat csinálni, segíteni és örömet okozni az embereknek. Emellett, ez egy nagyon jó közösség, amely segíti és inspirálja a tagjait.Mivel a HaKöSzön kívül egy alapítványnál önkénteskedem, ahol gyerekekkel foglalkozom, ezért ki akartam próbálni magam egy másik közegben, így lettem tagja a Gyöngyörű Öregkor projektnek.Ha ezek után még marad szabadidőm, szívesen úszok, kirándulok és olvasok.
arrow

Károlyi Tünde

close
Bemutatkozás:
Tündi vagyok, a Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterszakos hallgatója. Szeretek bulizni, a barátaimmal lenni és olvasni. Első éves egyetemistaként, 2012 novemberében csatlakoztam a HaKöSz-höz; az egyetemi tanulmányaim mellett szerettem volna egy olyan baráti társaság tagja lenni, ahol a tagok a szabadidejüket valamilyen közös, hasznos cél megvalósítására fordítják. A HaKöSz tökéletes választásnak bizonyult, hiszen nem csak önkénteskedési lehetőséget biztosít, de rengeteg barátot is szereztem, és a személyiségem, illetve a kommunikációs készségeim is fejlődtek. Jelenleg a Gazdasági divízió és a Gyönyörű Öregkor projekt tagja vagyok. 
arrow

Kanizsai Judit Lilla

close
Bemutatkozás:
"Magad legyél a változás, amelyet a világban látni szeretnél!" Gandhi idézetére ugyan nemrég bukkantam rá, de teljes mértékben azonosulni tudok vele. Hasonló megfontolásból csatlakoztam a HaKöSz-höz még 2014-ben. Már régóta foglalkoztatott az önkéntesség gondolata, a segíteni akarás. Egy kedves barátnőm, Netti mesélt először a szervezetről és lelkesedése arra sarkallt, hogy én is elkötelezzem magam a rendszeres önkéntes projektek mellett. Elsősorban a MeGyek mentorprogramban veszek részt, illetve ennek marketinggel és kommunikációval foglalkozó csapatát erősítem!
arrow

Kamondy Katalin

close
Bemutatkozás:
Kati vagyok, szeretek a természetben lenni, szeretem az állatokat, az olyan embereket, akik nem ítélkeznek, és épp azért szeretem a HaKöSz-t is, mert ilyen nyitott és szuperkedves emberekkel van tele. Ezen kívül szeretek rajzolni, síelni, biciklizni és túrázni.
arrow

Keresztury Bence

close
Bemutatkozás:
Keresztury Bence vagyok, pszichológia alapszakot végeztem, jelenleg pedig matematikát tanulok. Jó kedvű, motivált és nyitott embernek ismerem magam, aki szeretne ott segíteni a világ jobbá tételében, ahol csak tud. Jelenleg a MeGyeK mentorprogramban és a Természetbarát és Tudatos programokban veszek részt. Szeretek sokat mozogni, mélyeket beszélgetni és embereket megismerni. Mióta egy éve a MeGyek program tagja lettem nagyon élvezem a HaKöSzben eltöltött időt, rengeteg értékes emberrel ismerkedtem meg és sok új élménnyel lettem gazdagabb.
arrow

Kiss Attila

close
Bemutatkozás:
A barátaim emlékeiben keresem a halhatatlanságot. Sokat írok, olvasok, mindig úton vagyok. A szakmám vállalati kommunikáció, amelyben rengeteg más is elfér, pl.: marketing, PR, márkázás. Ezek mind elég izgalmas és kreatív foglalkozások, amelyekben sok fantáziát és lehetőséget látok. Mindnek az a kulcsa, hogy egy elég jófej emberek kell lenned hozzá.
arrow

Kocsis Mária

close
Bemutatkozás:
Marcsi vagyok, nagyon szeretek nevetni, focizni, nagyokat sétálni, főleg hidakon át, akár még esőben is, színházba és koncertekre járni, korcsolyázni, repülni és persze utazni. Hobbim a felemás zoknit hordás, a buborékfújás és a csillagszórózás. Nem szeretem a sárga színt, a macskákat, és ha sietnem kell. A HaKöSz-ben a MeGyek és az Érzékenyítő projekt tagja vagyok és mellette még a HR divízióba vagyok benne. Legjobb azt szerintem a HaKöSz-ben, hogy olyan dolgokat csinálhatok egy sokszínű, vidám közösségben, amit nagyon szeretek. 🙂
arrow

Kaveczki Zsófia

close
Bemutatkozás:
Zsófi vagyok, a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás mesterszakot végző hallgatója és az Impulzus projekt lelkes tagja. Nyitottan és empatikusan nézek a világra, ezért szeretnék kiállni azoknak a védelmében, akik nem tudnak szólni magukért. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a remek közösségre, és köztük olyan emberekre, akikkel ezért a célért - ha kis lépésekben is, de nagyon sokat tehetünk.
arrow

Körtvélyfáy Eszter

close
Bemutatkozás:
A Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának másodéves hallgatója vagyok. A HaKöSz mellett rendszeresen önkénteskedek a Tappancs Állatotthonban is, szabadidőmben pedig szívesen járom a természetet, kutyázok, bicózok, futok vagy éppen olvasok. Szeretek új dolgokat kipróbálni, érdekel az etológia, a fotózás és a vegán gasztronómia.
arrow

Lakatos Dorina

close
Bemutatkozás:
Lakatos Dorina vagyok ,szociális munkás hallgató . Nagyon szeretek törődni az emberekkel . Életem célja,hogy minél többet segíthessek az embereken. Azért csatlakoztam a Haköszhöz,mert végre találtam egy olyan társaságot,ahol otthon érezhetem magam. Kellő elhivatottsággal ,hasznos dolgokat tud tenni az ember a társadalomért ,környezetéért a Haköszön belül, A MeGyek mentorprogram pedig egy külön kis csoda számomra.Legkedvesebb időtöltésem,ha gyerekekkel foglalkozhatok. Szabadidőmben sokat olvasok ,illetve szeretek a barátaimmal lenni.
arrow

Muth Szonja

close
Bemutatkozás:
Egy élettel teli, vidám, pörgős ember vagyok, aki szereti az újdonságokat. Legyen szó a legújabb gasztropontról a városban, vagy spontán utazásról, vagy épp kipróbálni magam mentorként. Egy barátomon keresztül találtam rá a MeGyek programra, elsőre megtetszett a kezdeményezés. Így kezdtem el belevonódni a HaKöSz életébe. 🙂 Magánéletben művelődésszervező vagyok, és más szervezetekben tevékenykedek.
arrow

Németh Luca

close
Bemutatkozás:
A HaKöSz-höz 2011 tavaszán csatlakoztam, és egy percig sem bántam meg, ma is így tennék! Az elmúlt években a szervezetben megtaláltam azt, hogy a széleskörű tevékenységi köre által különböző társadalmi problémákkal, kihívásokkal közelebbről szembesüljek, tudatosítva bennem azt, hogy én is tehetek valamit a társadalmunkért, és ösztönözve érezzem magam arra, hogy tényleg tegyek is. Szabadidőmet szívesen fordítom a látóköröm bővítésére, új dolgok felfedezésére.
arrow

Nagy Katalin

close
Bemutatkozás:
Kata vagyok, örömmel és lelkesedéssel teli, friss HaKöSz tag. Nagyon örülök, hogy e végtelenül kedves és szimpatikus személyeket magáénak tudható szervezet tagja lehetek !Késtem már le repülőt, úsztam egy oroszlánfókával, és tudok rétest nyújtani. Szeretek sportolni, olvasni, kézműveskedni, kertészkedni, túrázni és imádok a természetben lenni. Minden magot elültetek, s várom, hogy új élet hajtson ki a földből. Néha sikerrel járok, néha nem. Nagyon szeretem az állatokat, éppen azon dolgozom - és már csak 450 km futás választ el tőle - , hogy gondjaimba vehessek egy kistacskót.A második legjobb barátom egy alig egy méteres, szöszi, csillogó kék szemű 3 éves fiúcska. Mikor együtt vagyunk, önfeledten játszunk és világmegváltó beszélgetéseketfolytatunk, vagy épp hatalmas felfordulást okozunk. Alig várom, hogy mentorként szebbé és boldogabbá tehessem egy kisgyermek napjait, hogy segítségére lehessek, és mosolyt csaljak az arcára.Az álmom, hogy egy szép napon tengerbiológus váljék belőlem. 🙂
arrow

Pálmai Adrienn

close
Bemutatkozás:
Adri vagyok, az ELTE negyedéves tanár szakos hallgatója. Szabadidőmben szívesen sütök-főzök, rajzolok, kötök, vagy akár esztergálok is, ha a helyzet úgy hozza. Ezen felül szeretek színházba és moziba járni, illetve kirándulni is.Még 2015-ben találtam rá erre a szuper szervezetre a mentorprogramon keresztül, ami végül szerelemnek bizonyult első látásra, a mentorkodás, a szervezet és a gyermekotthon felé is. Azóta is lelkesen tevékenykedem a MeGyek-projekt tagjaként, és örömmel tölt el, hogy olyanok fejlesztésével tölthetem az időmet, akik majd felnőve továbbvihetik és terjeszthetik ezt a segíteni vágyó mentalitást.
arrow

Prontvai Virág

close
Bemutatkozás:
Prontvai Virág vagyok, pszichológus hallgató, aMeGyek Mentorprogram lelkes önkéntese, és aHaKöSz újdonsült tagja. Célom a HaKöSztagjaként, hogy jobb segítővé váljak, ebben másokatis támogassak, és segítsek ennek a kereteitbiztosítani mások és magam számára. Agyermekotthonokban élő gyerekekkel való játék,tanulás sokszínű, energetizáló, izgalmas időtöltésszámomra, ami kihívásokban is bővelkedik.
arrow

Rendes Anna

close
Bemutatkozás:
Rendes Anna vagyok, Hakösz Dínó. Szeretek énekelni, zenét hallgatni, sütni-főzni, enni, olvasni, filmeket, sorozatokat nézni, színházba és moziba járni, csillagokat lesni. 2013 októberében lettem a diákszervezet tagja. A kezdetektől a HR divízió tagja vagyok, emellett a TNT projekt csapatát is erősítem. Mindig is szerettem másokon segíteni - jó érzéssel tölt el, ha adhatok, illetve érdeklődőm a környezet- és állatvédelem iránt is. A diákszervezet tagjaként lehetőségem nyílik mindezekre és ezen felül egy remek csapat tagja is lehetek.
arrow

Sápi Bogi

close
Bemutatkozás:
Sápi Bogi vagyok, sokoldalú személyiség. Turizmus-vendéglátást tanulok az egyetemen, emellett sportoktatói tanulmányokat is folytatok és szakácsként dolgozok. Szabadidőmben légtornázom, sütök-főzök vagy a természetben vagyok. Szeretnék egy olyan csapat hasznos tagja lenni, ahol megértő, érdeklődő és jófej emberek vesznek körül - akik tudják, milyen értékes lehet az önkénteskedés.
arrow

Pilinszky Dóri

close
Bemutatkozás:
Én a BCE kommunikáció-és médiatudomány szakán vagyok elsőéves és egyelőre nagyon lelkes hallgató, és szörnyen zavarban vagyok, ha a kommunikáció ahhoz a részhez ér, amikor be kell mutatkoznom. Szeretek olvasni. És szeretem a verseket is. Ezenkívül szeretek sütni, főzni, futni, zenét hallgatni, a barátaimmal járni a várost és közhelyeket puffogtatni. Megszállottan rajongok a francia nyelvért, a fülbevalókért, az iróniáért, és azért a gondolatért, hogy az idős nénik és bácsik, hölgyek és urak, akiket nap mint nap látunk, egyszer fiatalok és bohók voltak. De tényleg.Éppen ezért a HaKöSz-ön belül a GyÖK-be jelentkeztem, hátha sikerül másoknak is megmutatnom, mi olyan érdekes ebben.
arrow

Szövényi-Lux Réka

close
Bemutatkozás:
Réka vagyok, harmadéves a Károli pszichológia BA-n. Megyeken belül már tavaly elkezdtem mentorkodni, amit nagyon hasznosnak és felemelőnek találtam. Hakösz tagként pedig több lehetőségem van csapaton belül dolgozni, amit már rég ki szerettem volna próbálni. Nagyon szeretem a sportokat, zenét, táncot, a jó társaságot és minden napban találni valami jót.
arrow

Tóth Bori

close
Bemutatkozás:
Tóth Bori vagyok, a BGE-KKK elsőéves hallgatója. A sport közvetítéseket egészségtelen mértékben fogyasztom, hétvégén minden valószínűség szerint valamilyen motorsport, hajnalban pedig a hokimeccs előtt találsz meg leghamarabb (főleg, ha másnap ZH van); sajnos, az alvás és a „semmi gond, majd megnézem az ismétlést” kifejezéseket nem ismerem.
arrow

Török Eszter

close
Bemutatkozás:
A HaKösz-ben Titiként ismernek, 2013 óta vagyok ennek a szuper szervezetnek a tagja. A MeGyek projekt tagjaként igyekszem kicsit színesebbé, szebbé tenni a gyerekotthonban lakók életét, és mindeközben én is rengeteget fejlődök és tanulok is a gyerkőcöktől. Ha minden ember a szabadidejének egy apró kis részét valamilyen közös, társadalmi cél megvalósítására fordítaná, egy sokkal jobb, fenntarthatóbb és élhetőbb világot teremthetnénk magunk és a jövőbeli generációk számára. A HaKöSz-ben e cél eléréséhez minden adott: csupaszív, lelkes, jófej emberek, akikkel nem csak önkénteskedni, de szórakozni is egy élmény! És meglásd, sokkal jobb érzés úgy lefeküdnöd esténként, ha érzed, hogy aznap tettél valami jót, valakinek örömet szereztél.
arrow

Várkonyi Dana

close
Bemutatkozás:
Dana vagyok, igen csak így simán és ez az igazi nevem! 🙂 Imádom a mangót, az amerikai sorozatokat és a kiskutyámat! A MeGyek és az Impulzus projekt tagjaként sok feladat áll előttem, de nagyon örülök, hogy ennek a csupa kedves és mosolygó tagból álló szervezet mindennapjainak én is részese lehetek. 
arrow

Lajosi Mónika Lilla

close
Bemutatkozás:
A MeGyek mentorprogram segítségével ismerkedtem meg a HaKöSz tevékenységével, és nem volt kérdés, hogy csatlakozom. A HaKöSz-ben a GyÖK oszlopos tagja vagyok, ahol idősotthonban élőknek segítünk mindennapjaikban. Szeretek mindent ami alkotással kapcsolatos; DIY, dizájn, írás. Azért szeretek HaKöSz tag lenni, mert itt nyitottak az ötleteimre, és kipróbálhatom magam több féle szerepben is. Ilyen például a honlapkészítés, szóróanyagok készítése, egy egy Facebook poszt vagy tényleg maga az önkénteskedés mind kertépítés, gyermekek mentorálása vagy ételosztás hajléktalanoknak.
arrow

Trizner Tímea

close
Bemutatkozás:
A gyermekotthon szobáin át a mentoráltamhoz igyekezve, sosem tudom megállni, hogy ne elegyedjek szóba a többi csepp lakóval is. Hihetetlen a kíváncsiságuk és a figyelmük, mellyel minket, „kívülállókat” tüntetnek ki. Talán ettől csak az az öröm nagyobb, hogy a közös munkánk által sokan, mások is átélhetik ezt a fantasztikus érzést. Éppen ezért úgy érzem, a HaKöSz- ben nem csak a saját, hanem mások álmait is megvalósíthatjuk, legyen szó gyermekekről, idősekről, vagy akár az önkénteseinkről. Ez az a közösség, ahol lehetek igazán törődő, kreatív, ahol sokat tanulhatok és fejlődhetek. Talán barátkozni is könnyebb így, hogy mások is hozzám hasonlóan gondolkoznak. Ezáltal pedig még inkább lehetek önmagam.
arrow

Abbas Eszter

close
Bemutatkozás:
(Sz)Eszti vagyok, jogásznak tanulok az ELTÉ-n. Már kiskoromban hatalmas igazságérzettel rendelkeztem, ezért választottam ezt a pályát, valamint jelentkeztem a HaKöSz-be. Szeretnék a világ visszásságain, ha csak kicsit is, de segíteni. Nagyon zavar az emberek közönyössége, de még jobban zavart az én tehetetlenségem.Jelenleg a MeGyek projekt tagja vagyok, ahol azon munkálkodunk, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermeknek tegyük egy-egy napját szebbé.
arrow

Krausz Dóri

close
Bemutatkozás:
Krausz Dóra vagyok (Dórira hallgatok), végzős vidékfejlesztési agrármérnök BA-s a Corvinuson. Másfél éve vagyok lelkes HaköSz-tag, jelenleg a Természetbarát & Tudatos projekt (TNT) vezetője vagyok. Móron élek szerető családommal és egy örökifjú golden retriever kutyussal. Imádok túrázni, kézműveskedni, új dolgokat tanulni, testvéremmel, barátnőimmel kiruccanni és napi 8 órát aludni :). Több mint két éve élek boldog párkapcsolatban, és nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert boldog és teljes életet élek.